home

Home

header
KEUZEMENU facebook
home

 
Tulpen Hyacinten Narcissen Crocussen Verwilderingsbolletjes
     
    Huisbollen Amaryllis  

 
Bloembollen voor het najaar - NAJAARSBLOEIERS - (cyclamen - crocus - colchicum)

 


© Zaadhandel Jan Roozen - Spekstraat 5 - 2011 HM Haarlem - T: 023-5324961 - info@janroozen.com

 

 

 

 

 

 

Stichting KEURMERK Bloembollen

 

De bloembollen die u in deze winkel koopt zijn voorzien van het keurmerk van de Stichting Keurmerk Bloembollen Holland. Dit betekent dat als u de plantinstrukties op de verpakking precies opvolgt u verzekerd bent van het mooiste resultaat. Want een bloembol krijgt het keurmerk niet zomaar.

Om in aanmerking te komen moet er aan de hoogste eisen worden voldaan. Zo geldt er voor elke soort bloembol een minimum maat. Want te kleine bollen bloeien uiteraard minder sterk.

 

Ook heeft u de garantie dat u soortecht koopt. Met ander woorden: wat er op de verpakking staat zit er ook echt in. De keurmerkbollen worden gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsdienst. Daardoor bent u verzekerd van goede kwaliteit.

Uiteraard is het kweken en verpakken van bloembollen mensenwerk. Ondanks alle zorg en toezicht kan er dan ook altijd iets misgaan.

Mocht dat het geval zijn en u bent niet tevreden over het bloeiresultaat van uw bollen dan kunt u zich richten tot de Stichting Keurmerk Bloembollen Holland. Stuurt u dan een briefje met de verpakking aan deze stichting. Vermeld waar u de bollen heeft gekocht en wat de problemen zijn.

Het adres van de stichting is:
Stichting Keurmerk Bloembollen Holland
Postbus 4
2180 AA Hillegom
Dit adres vindt u ook op de verpakking. De betreffende Keurmerk-leverancier zorgt dan voor een correcte afhandeling van uw klacht.

terug - back to top


Zaadhandel Jan Roozen - Spekstraat 5 - 2011 HM Haarlem - T: 023-5324961 - info@janroozen.com